Feria DEARTE Contemporáneo - 2010

S'ha convocat la IX edició de la Fira DEARTE, que reuneix galeries, entitats i artistes espanyols, coincidint amb ARCO i ArtMadrid, per segon any consecutiu, amb la finalitat de contribuir a destacar la setmana "Madrid Capital del Arte".

Més de 150 creadors van estar representats amb les seves obres a l'anterior edició de DEARTE, des de joves valors del panorama espanyol actual, com artistes consagrats i noms que formen part de la història de l'art i de les vanguàrdies del nostre país. I jo he provat sort per si puc entrar!!!

Us deixo amb unes imatges de la fira que es va celebrar aquest any:

+ info, http://www.dearte.info/

3 comentaris:

  1. Ep, ja diràs si t'han agafat! Molts Sort!!!

    ResponElimina
  2. De moment he passat la primera fase, però em sembla que el lloguer de l'stand i tot el transport dels quadres serà una despesa massa important per a mi... Potser millor no ho tiro endavant...

    ResponElimina
  3. Doncs mira, si hi has de posar diners per que no mires de participar en una exposició col·lectiva en una galeria de Barcelona? La galeria és de Julia Karp i t'hi pots posar en contacte per que t'expliqui com va la cosa a (jo no se com va): juliakarpgallery@hotmail.com (està al Carrer Torrijos, un dels carrers on hi ha més moviment artistic de Gràcia).

    ResponElimina