Pagar per exposar

Aquest és el missatge que esperes trobar un dia al teu mail:

"Estimada artista:
Hemos conocido tu obra, y nos ha entusiasmado. Quisiéramos ponernos en contacto contigo por si te interesa participar en la xxxx. Toda la información más detallada la puedes encontrar en los archivos adjuntos. Envíanos un número de teléfono para que estemos en contacto contigo.
Un saludo."

I jo l'he rebut avui, però quina sorpresa en consultar els preus per poder participar, que ronden entre els 1300€ per una escultura a 1500€ per cada quadre... Tenint en compte el meu nivell de ventes, he hagut de rebutjar l'oferta... Com s'ho fa la gent? Huaré d'explicar això cada vegada que la gent em digui que els meus quadres són massa cars????

3 comentaris:

  1. Ja m'ho habien dit aixó i té molta pinta a estafa... que es quedin un 60% del preu de combra segons com pot interessar peró aixó res de res. Faig una assignatura al master sobre tassadors, subastes i galeries d'art jeje no vegis la d'eufemismes que es poden fer servir per no parlar directament d'estafa i de mafia.

    ResponElimina
  2. Doncs això és una Fira d'Art Independent (no volen galeries) que fan a Madrid coincidint amb la Fira Arco, això que ara anomenen La Setmana de l'Art... Imagina't la meva sorpresa!

    ResponElimina
  3. Vaja, sempre hi ha gent que es vol aprofitar del moment... Aquest és un món difícil en molts aspectes!

    ResponElimina