Treballant en el nou projecte

Ja estic començant a treballar en la propera sèrie de quadres i escultures. I m'he decidit a posar-vos al dia perquè m'he trobat amb una feliç coincidència gràcies a un blogger creador i amant de la poesia... Al llegir aquestes paraules he quedat copsada, perquè descriuen una part dels sentiments que reflecteix la nova sèrie d'una forma molt concisa. Us deixo també unes imatges inspiradores per a que deixeu còrrer la vostra imaginació...

Arbres incrèduls:
el silenci us crida,
llunyana l’alba.
Si brodeu encanteris,
sou les clarors audaces.

Arestes, de Joan-Ignasi Elias i Cruz


Imatges de l'artista Pablo S. Herrero.

3 comentaris:

  1. Bones Cèlia,
    aquest mes passat vaig realitzar un workshop online sobre paissatgisme, i d'entre altres coses va sortir el tema de captar les sombres de dif. plantes.
    Si vas al flickr en trobaràs!
    Hi havia un estudi que les fotografiava sobre una tela blanca i llavors en feia motius.
    Els resultats solen ser força xulos.
    oriol

    ResponElimina
  2. Hola.

    Primero gracias por el hueco ahí a la derecha. Las imágenes del post son de obras de Pablo S. Herrero, que trabaja en Salamanca y alrededores. Puede que las vieses en Escrito en la pared.

    Un saludo!

    ResponElimina
  3. Perfecto, muchas gracias por la información!!!! Ahora mismo hago el cambio, seguro que hace tiempo las encontré ojeando tu blog, porque me gusta muchísimo! Por eso tienes un lugar en el mío... Gracias de nuevo por tu visita!

    ResponElimina