Inauguració de l'exposició "La Cambra Fosca" al Mostrar't

S'ha inaugurat l'exposició "La Cambra Fosca" al Mostrar't, a l'Estació Espai Jove.

La Cambra Fosca és un espai de revelació de la realitat, un lloc interior que processa la imatge exterior i en resulta una altra sobre una superfície. I és així com es presenta l’artista Cèlia Izquierdo, com una cambra fosca que ens mostra la realitat que hi ha en el seu interior.

L’abstracció és fruit de la reflexió sobre sentiments i emocions als quals no som capaços d’atorgar una imatge definida ni una paraula aclaridora, són abstractes en origen, només nosaltres podem saber com són, per tant, en contemplar l’obra d’aquesta artista no ens hem de preguntar què sentia ella quan ho pintava, sinó què sento jo quan miro l’obra. Amb el nom de les obres i l’ús de certes coloracions, l’obra pren una direcció predeterminada, però l’artista no es despulla davant nostre, només insinua i deixa un espai obert a la reflexió a la i valoració personal de cada un dels observadors.
Així que aquesta obra no s’ha de contemplar amb els ulls de la cara, sinó que s’ha de sentir amb els ulls de l’ànima i deixar-nos endur per la llibertat de les nostres emocions i pensaments.


Exposició: Mostrar’t, a l’Estació Espai Jove de Girona - C. Santa Eugènia, 17. Tel. 972 22 00 70

Data: del 4 al 31 de maig

Horari: de dill. a div. de 10 a 14h i de 16 a 20h

4 comentaris:

 1. Demà hi aniré a fer una volta que l'altre dia no ho vaig poder veure tot penjat! Una salutació,

  Meri

  ResponElimina
 2. De moment, els quadres no han caigut de les parets... Uffff!!!!

  ResponElimina
 3. Doncs està molt bé l'exposició! Felicitats!

  ResponElimina
 4. Lo que mas ha gustado ha sido el montaje. Felicitalos de mi parte.

  ResponElimina