Text foli de mà - La Cambra Fosca

Espectres del record, 2007 - 100x70cm, Acrílic sobre fusta

La Cambra Fosca és un espai de revelació de la realitat, un lloc interior que processa la imatge exterior i en resulta una altra sobre una superfície. I és així com es presenta l’artista Cèlia Izquierdo, com una cambra fosca que ens mostra la realitat que hi ha en el seu interior.

L’abstracció és fruit de la reflexió sobre sentiments i emocions als quals no som capaços d’atorgar una imatge definida ni una paraula aclaridora, són abstractes en origen, només nosaltres podem saber com són, per tant, en contemplar l’obra d’aquesta artista no ens hem de preguntar què sentia ella quan pintava, sinó què sento jo quan miro l’obra. Amb el nom de les obres i l’ús de certes coloracions, l’obra pren una direcció predeterminada, però l’artista no es despulla davant nostra, només insinua i deixa un espai obert a la reflexió i a la valoració personal de cada un dels observadors.

Així que aquesta obra no s’ha de contemplar amb els ulls de la cara, sinó que s’ha de sentir amb els ulls de l’ànima i deixar-nos endur per la llibertat de les nostres emocions i pensaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada