El retorn!

Hola de nou!

Fa 1 any i 1 mes que he deixat el blog de banda, tenia els meus motius "personals". L'altre dia vaig anar a veure una de les millors pel·lícules que he vist des de fa anys i m'ha fet reflexionar molt sobre el tema... Primer us la deixo aquí per a que sapigueu de què estic parlant...



La pel·lícula és un fals documental de Bansky i reflexa de forma irònica la hipocresia del món de la comercialització de l'art... És fantàstica, genial, autèntica...

La meva reflexió va per aquí... Després d'exposicions en llocs públics i d'intents fallits de contactar amb algú del món de l'art, la meva conclusió sempre és la mateixa: "Cèlia, no serveixes per a aquest món..." No vaig estudiar Belles Arts ni a cap acadèmia d'art, no tinc cap conegut, no m'agrada llepar culs, no sóc extrovertida, no m'agrada mostrar la meva cara, estic cansada d'anar demanant almoina cada vegada que vull exposar, de què serveix? De què serveix fer una exposició en un espai municipal si els únics usuaris són gent gran que espera veure aquarel·les realistes i que quan veuen els meus quadres pensen: però si això ho fa el meu net de 5 anys? De què serveix que la gent vegi el què faig si no m'importa el què opinin (per sort, sinó ja m'hauria penjat!)?

Pinto perquè em surt de dins, com qui necessita escriure o qui necessita cantar per desfogar-se, per sentir-se millor, per expressar-se... I ho continuaré fent, tot i que les meves obres es quedin amagades al traster de casa...

7 comentaris:

  1. La pel·lícula molt bona i la teva reflexió millor! Continua fent alló que més t'agrada i millor et faci sentir! Per cert, l'escrit que has fet té un to similar al del documental! Bona sort en la nova etapa doncs.

    ResponElimina
  2. Sabes que tienes un don especial (no te hacen faltas estudios), lo único que tienes que aprender es cuando utilizarlo, a quin demostrarselo y que opiniones retener, porque te haran crecer, i olvidar aquellas que te hagan empequeñezer. No todo el mundo puede entender el arte de la misma manera, por eso hay "artistas" o ellos se consideran así que ya pintan, escriben... para un público que tú no buscas. Tienes que disfrutar cada día con lo que hagas y estar orgullosa de ello, nosotros lo estamos y disfrutamos con tu arte y con tu felicidad. Y recuerda siempre que para el mundo eres sólo una persona, pero para algunas eres todo un mundo. Disfruta siempre de lo que hagas y sobretodo se feliz.

    ResponElimina
  3. Ei, feia temps que la tenia marcada i l'altre dia q vaig mirar la web del cinema la tenia davant els nassos i ni hi vaig caure! Merci i endavant!

    ResponElimina
  4. Crec que tan sols posant els teus pensaments per escrit, aquests comentaris que creus que pot tenir la teva obra, aquest sol fet ja fa que caiguin pel seu propi pes.
    Ànims per fer el que sentis!

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris, però sobretot, pels vostres ànims!!! Gràcies!!!

    ResponElimina
  6. Ciéntifica y artista,.. quien dijo que en esta vida solo hay que ser una cosa,.. uff Cèlia, sin conocerte y por la casualidad de pasar por las manos de mi amiga Nausica,.. acabo de descubrir un alma única, otra como tantas cuyo medio de comunicación al mundo es la de plasmar emociones , razones, discursos a través de la materia y la poesía.
    Mira tú, que placer ver tu sufrimiento en esos cuadros , la agonía , la pérdida,.. el no ver más allá del primer árbol,.. pero sabiendo que esos primeros que tocas, los dejaras atrás para caminar a unos segundos y terceros,... hasta salir del bosque y liberarte de algo.
    En tu obra siento opresión pero con ganas de salir de ella,..
    Felicidades por la valentía de buscarte a ti misma en un mundo donde tantos quedan detenidos delante del TV.

    Te seguiré

    marta

    ResponElimina
  7. Uau, Marta!!! Muchísimas gracias por tus palabras... Creo que todos los que pasamos por un proceso así nos sentimos ligados de alguna forma, así que yo también veo algo en ti que me hace sentir muy acompañada por un alma muy especial y única... Yo también te seguiré!!!

    ResponElimina